Geen voorrijkosten.    27,50 per half uur    No cure no pay!

Tel. bereikbaar ma/zat 8:30 tot 18:00 of mail voor een afspraak!
070-2132141 E-mail

Problemen Windows 10-update computers met USB-stick of SD-kaart

Gebruikers van een Windows 10-pc of -laptop die hun apparaat willen updaten met de voorjaarsupgrade van Microsoft ervaren mogelijk problemen als op de computer een USB-stick of SD-kaart is aangesloten.

Het probleem kan zich voordoen op Windows-apparaten die de voor- of najaarsupdate van 2018 hebben geïnstalleerd en het besturingssysteem willen updaten terwijl er een extern geheugenapparaat is aangesloten, meldt Microsoft.

De oorzaak is dat verschillende poorten met de voorjaarsupdate van Windows 10 een andere benaming krijgen. Om problemen daarmee te voorkomen blokkeert Microsoft de update in pc’s en laptops die zijn voorzien van een extern geheugenapparaat.

Om de update te laten slagen moeten gebruikers de USB-stick of SD-kaart uit hun apparaat verwijderen en de installatie van de voorjaarsupdate van Windows 10 hervatten.