Geen voorrijkosten.    27,50 per half uur    No cure no pay!

Tel. bereikbaar ma/zat 8:30 tot 18:00 of mail voor een afspraak!
070-2132141 E-mail

Samenwerking met Florence

Met plezier en trots mag ThuisPChulp.nl een samenwerking aankondigen met de FlorencePas. Inhoudelijk verandert er voor u als vaste klant natuurlijk niets. ThuisPChulp.nl blijft u vetrouwde adres voor alle digitale problemen en oplossingen in de regio Voorburg – Leidenschendam, Den Haag, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar en omstreken.

Als FlorencePas houder ontvangt u een gratis stylus pen om uw tablet en smartphone nog gemakkelijker en zonder vette vlekken te kunnen bedienen. Leden van de FlorencePas genieten nog veel meer voordelen bij andere lokale winkels en leveranciers. Daarnaast worden er regelmatig leuke uitjes verzorgt en ontvangt u per kwartaal de VanPasKrant. Lid worden van de FlorencePas? Dan klikt u hier